Algemeen

Roermond On Stage zoekt ondernemers voor VMBO beroepenfeest!

Door Gilsing lokale media

Op 1 maart 2018 vindt voor de tweede keer het beroepenfeest Roermond On Stage plaats. De Roermondse Uitdaging ondersteunt dit initiatief van samenwerkende scholen dat is bedoeld om leerlingen van het VMBO een goed beeld te geven van de verschillende beroepen, kansen en mogelijkheden in de regio.

De leerlingen kiezen al vrij vroeg in hun opleiding welke richting zij op willen en met hulp van Roermond On Stage kunnen zij een bewuste keuze maken voor een vakkenpakket dat past bij hun wensen en doel.

Teveel (V)MBO leerlingen vallen uit tijdens hun schoolperiode. Vaak door een verkeerde beeldvorming van het beroep of omdat ze niet weten wat ze moeten kiezen. Roermond On Stage gelooft in de kracht van een persoonlijk, duurzaam en lokaal netwerk van professionals om jongeren te helpen met hun toekomstdromen en beroepskeuze. Onze missie is: “Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd?”

Tijdens Roermond On Stage gaan leerlingen in gesprek met beroepsbeoefenaars over beroep en werkdag. Het beroep staat centraal in de persoonlijke gesprekken die plaats vinden aan statafels. Het doel is om de leerlingen te informeren, maar de ervaring leert dat tijdens deze dag ook wel stage-afspraken of zelfs banen voortkomen.

Waarom meedoen?
Het levert enthousiaste leerlingen op die met vertrouwen hun opleiding doorlopen. Dit zijn de toekomstige werknemers van uw bedrijf en u kunt een bijdrage leveren aan de toekomstkeuze van een leerling. Op jonge leeftijd is kiezen erg lastig en is alle hulp meegenomen. Nadenken over je toekomst mag een feest zijn!

Deelname is gratis en Roermond On Stage zorgt voor zichtbaarheid van uw bedrijf op social media, website en natuurlijk op de dag zelf.

Aanmelden of meer informatie kan via de website www.roermondonstage.nl  of de facebookpagina https://www.facebook.com/Roermondonstage/ 

 

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  tafel

  ben op zoek naar een stevige grote boeren tafel. van ± 90 cm breed en ± 2 mtr lang. Hoogte ± 76 cm. Lees meer
 • Headline 1

  Laminaat legger

  Ervaren laminaatlegger biedt zich aan voor het leggen van een mooie vloer. Incl. ondervloer en plinten. ( Hoge plint in prijs overleg ) Er wordt netjes gewerkt en opgeruimd. prijs 6.50 per m2 Lees meer
 • Headline 1

  Kanarie gezocht

  Wie heeft er een kanarie(vrouwelijk) voor mij,mijn kanarie(mannelijk)) is al te lang alleen Lees meer
 • Headline 1

  6 baby/peuter autootjes

  6 stevige en veilige baby/peuter autootjes geen hard plastic ongeveer 10 cm kunnen aan elkaar gemaakt worden Lees meer
 • Headline 1

  Te koop: Aanhangwagen

  Te koop: Aanhangwagen De aanhangwagen betreft een omgebouwde Alpen Kreutzer waar de tent is uitgehaald. De aanhangwagen is geremd en kan goed worden gebruikt om mee op vakantie te gaan. De klep van de aanhangwagen is afsluitbaar. Lees meer

Laatste reacties