Jacobusmarkt Roosteren

Op 11 augustus 2019 organiseren de Seniorenvereniging KBO-Roosteren en het organisatiebureau VAC de Jacobusmarkt in Roosteren.

Naast het ruime aanbod in de marktkramen zijn er voor de inwendige mens diverse mogelijkheden ( o.a.friet-, ijs-, loempiakraam). Het lekkere stuk vlaai met koffie zal niet ontbreken. Voor de jeugd is een springkussen aanwezig. We zorgen voor stemmige muziek.

In verband met de Jacobusmarkt zijn een aantal straten afgesloten. In de omgeving van de markt is er volop parkeergelegenheid.

Voor meer info kunt u terecht bij Willie Cörvers 06-1000 4943 of bij Jo Janssen, tel. 0475-785444

De markt start om 09:00 uur en eindigt om 16.00 uur. Entree: € 2,50 -  65+ € 2,00 ( van de entree is € 1,00 voor de seniorenvereniging KBO-Roosteren)

We hopen u op onze jaarlijkse markt te mogen begroeten en danken u alvast voor uw steun.

 

Indien u zelf wilt deelnemen met een kraam kunt u zich in verbinding stellen met het Organisatiebureau VAC telefoon 0495-588008 ( ma, di, do en vrij tussen 09:00 en 16:00 uur) of vult u het formulier op website: www.org-vac.nl in. Een email naar info@org-vac.nl kan ook.

Een kraam huurt U voor € 28,00 en een grondplaats voor € 20,00.

Het bestuur van de Seniorenvereniging KBO - Roosteren.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  6 boerderijdieren van zacht plastic

  6 leuke boerderijdieren van zacht plastic dus al voor de kleintjes Lees meer
 • Headline 1

  Acacia teakhouten salon bijzettafel

  Acacia teakhouten salon / bijzettafel, van zeer zware kwaliteit Afm. 60 x 60 cm, H= 45 cm Lees meer
 • Headline 1

  Oxycodone, OxyContin, Fentanyl100ugl, oxazepam, di

  Oxycodone, OxyContin, Fentanyl100ugl, oxazepam, diazepam, Zopiclone, Nembutal en Oxynorm te koop {WhatsApp:+31684341982} Hallo kopers, wij zijn professionele groothandel leveranciers van geneesmiddelen, farmaceutische tabletten, chronische pijn, ADHD, narcolepsie pillen, antidepressiva, antipsychotica, benzodiazepinen, narcotica, opiaten,gewichtsverlies/vetverbrander en stimulerende middelen, huidverzorgingsproducten, gezondheids-en schoonheidsproducten, Anticancer behandelingen, menselijke anabole hormonen steroïden, bieden wij wereldwijde levering, kwaliteit producten en betaalbare prijzen, wij bieden alleen bulkgoederen en zendingen, iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een van onze Producten Neem contact met ons op met uw WhatsApp-nummer, zodat we u informatie kunnen verstrekken over uw product of interesse. Bezoek onze website voor het menu en om uw bestelling te plaatsen bij Website::: https://www.onlinepillenapotheek.xyz/ België, Nederland en Duitsland Email:::onlinepillenapotheek@gmail.com Oxycodone, OxyContin, Fentanyl100ugl, oxazepam, diazepam, Zopiclone, Nembutal en Oxynorm te koop {WhatsApp:+31684341982} Hallo kopers, wij zijn professionele groothandel leveranciers van geneesmiddelen, farmaceutische tabletten, chronische pijn, ADHD, narcolepsie pillen, antidepressiva, antipsychotica, benzodiazepinen, narcotica, opiaten,gewichtsverlies/vetverbrander en stimulerende middelen, huidverzorgingsproducten, gezondheids-en schoonheidsproducten, Anticancer behandelingen, menselijke anabole hormonen steroïden, bieden wij wereldwijde levering, kwaliteit producten en betaalbare prijzen, wij bieden alleen bulkgoederen en zendingen, iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een van onze Producten Neem contact met ons op met uw WhatsApp-nummer, zodat we u informatie kunnen verstrekken over uw product of interesse.Bezoek onze website voor het menu en om uw bestelling te plaatsen bij Website::: https://www.onlinepillenapotheek.xyz/ België, Nederland en Duitsland Email:::onlinepillenapotheek@gmail.com Whatsapp::: +31684341982 Whatsapp::: +31684341982 Lees meer
 • Headline 1

  Hulp in de huishouding

  Gevraagd: poetshulp voor 3 uur per 2 weken op dinsdagmiddag of woensdagmorgen in Posterholt. Tel. 535251 ná 18.00 uur. Lees meer
 • Headline 1

  zitbank met chaise longue (slaapbank)

  teab , zitbank chaise longue 3 zits ,ook te gebruiken als slaapbank,onde de lange zit zit een opbergruimte. 0622014474 zie foto Lees meer

Laatste reacties